• Κοινωνία

    Καιρός: Με ανεβασμένη θερμοκρασία αλλά και τοπικές βροχές ξεκινά η ημέρα

    καιρός


    Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, θα εμφανιστούν ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Στις Κυκλάδες, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

    Αττική

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις αναμένονται στα ανατολικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Παρασκευή

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Μετά το μεσημέρι, θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά περί τους 38 βαθμούς Κελσίου.



    ΣΧΟΛΙΑ