ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Nέο περιστατικό με άνδρα που αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές εκτυλίσσεται αυτή την ώρα στο Κερατσίνι, όπου κρατά την μητέρα και την αδελφή του εντός του σπιτιού που βρίσκεται και ο ίδιος παρά την θέληση τους
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση εκτυλίσσεται από τις 18:00, με τον άντρα να μην επιτρέπει στις δύο γυναίκες να βγουν από το σπίτι.
Στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση και να επικοινωνήσουν με τον άνδρα, προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια των γυναικών.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο Ίδρυμα Ευγενίδου η συνάντηση υψηλού επιπέδου για το μέλλον της ναυτιλίας και των λιμένων
- Γάλλος υπουργός Εμπορίου: Η ΕΕ διαθέτει εργαλεία για την αντιμετώπιση δασμών Τραμπ σε χάλυβα και αλουμίνιο
- Κρήτη: Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου
- Ιαπωνία: Πρώτη παράδοση ρωσικού πετρελαίου, μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.