• Κοινωνία

    Κατερίνη: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο μητέρας και κόρης

    • NewsRoom

    Η μητέρα και η κόρη που βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων


    Σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της μητέρας και της κόρης που αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου στην Κατερίνη δίνει το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα.

    Η ιατροδικαστική εξέταση για τις δύο άτυχες γυναίκες ολοκληρώθηκε στην Κατερίνη. Τα δύο θύματα βρέθηκαν σε χαράδρα βάθους 12 μέτρων, όπου, όπως όλα δείχνουν έπεσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, με οδηγό την 45χρονη μητέρα.

    Τι αποκαλύπτει το πόρισμα για τον θάνατο των δύο γυναικών

    Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος των δύο γυναικών ήταν ακαριαίος, με τις σορούς τους να φέρουν πολλαπλές, βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα, από την πτώση και την πρόσκρουση του αυτοκινήτου.

    Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μετά από έρευνα της αστυνομίας, που χρησιμοποίησε drone για να εξιχνιάσει την δύσβατη περιοχή, σε γκρεμό, δίπλα στην Εθνική Οδό Κατερίνης – Ελασσόνας. Το τραγικό εύρημα διαπιστώθηκε χθες, δηλαδή εννέα ημέρες μετά την ημερομηνία εξαφάνισης των δύο γυναικών.

    Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου, δίνοντας οριστικό τέλος στις αβάσιμες φήμες πως, στις 14 του μήνα, η μητέρα εθεάθη δήθεν να οδηγεί το αμάξι στην Κατερίνη.

    Στο εξής, οι αστυνομικές έρευνες θα επικεντρωθούν στα αίτια της τραγωδίας, καθώς πληροφορίες για όσα διαδραματίστηκαν πριν από την εξαφάνιση μητέρας και κόρης αφήνουν ανοιχτό το σενάριο της αυτοχειρίας.

    Συγκεκριμένα, η μητέρα, λίγο πριν την εξαφάνισή της είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με γείτονά της. Παράλληλα, η γιαγιά της άτυχης 17χρονης που σκοτώθηκε επίσης στο τροχαίο δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ είχε δηλώσει μάλιστα ότι δεν αντέχει άλλο και ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

    Οι έρευνες των επόμενων ημερών αναμένεται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση.



    ΣΧΟΛΙΑ