• Κοινωνία

    Καραμανλής: Το εμβόλιο είναι το μοναδικό όπλο μας ενάντια στην πανδημία

    • NewsRoom
    Καραμανλής: Το εμβόλιο είναι το μοναδικό όπλο μας ενάντια στην πανδημία

    Κώστας Αχ. Καραμανλής


    Στους ανεμβολίαστους πολίτες θέλησε να απευθυνθεί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό.

    Ο κ. Καραμανλής αναφέρει πως τα συμπτώματά του είναι αρκετά ήπια, καθώς ήταν εμβολιασμένος, κάτι που τον βοηθά να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του, όπως στη σημερινή συνεδρίαση για την ψήφιση του νομοσχεδίου «Οδηγώντας με Ασφάλεια».

    «Θέλω για μια ακόμη φορά να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου που ακόμη διστάζουν να εμβολιαστούν και να τους πω ειλικρινά ότι όσο προσεκτικοί και αν είναι, βρίσκονται σε κίνδυνο κάθε στιγμή. Το εμβόλιο είναι το μοναδικό όπλο μας ενάντια στην πανδημία. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να θωρακίσουμε την ίδια μας τη ζωή, αλλά και των δικών μας ανθρώπων», αναφέρει ο κ. Καραμανλής.

    Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καραμανλή:

    Μιας και εμβολιασμένος, τα συμπτώματα από τον κορονoϊό προς το παρόν είναι αρκετά ήπια.

    Αυτό μου επιτρέπει, όχι μόνο να μην δοκιμάζομαι, αλλά και να ανταποκρίνομαι -έστω εξ αποστάσεως- στην έντονη καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις μου. Όπως και στη σημερινή συνεδρίαση για την ψήφιση του πολύ σημαντικού νομοσχεδίου “Οδηγώντας με Ασφάλεια”.
    Θέλω για μια ακόμη φορά να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου που ακόμη διστάζουν να εμβολιαστούν και να τους πω ειλικρινά ότι όσο προσεκτικοί και αν είναι, βρίσκονται σε κίνδυνο κάθε στιγμή.
    Το εμβόλιο είναι το μοναδικό όπλο μας ενάντια στην πανδημία. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να θωρακίσουμε την ίδια μας τη ζωή, αλλά και των δικών μας ανθρώπων.
    Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές και για τα μηνύματα συμπαράστασης.

    Διαβάστε επίσης:

    Καραμανλής με κορονοϊό: «Χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά»

    Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Καραμανλής – Διακόπηκε η συνεδρίαση στη Βουλή



    ΣΧΟΛΙΑ