• Κοινωνία

    Καμπουράκης για Λυριτζή: Ένα πρωί μου είπε «πάω στον Ευαγγελισμό, δεν μπορώ να μιλήσω»

    • NewsRoom


    Στην εκπομπή«Μαζί σου», της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε ο Δημήτρης Καμπουράκης για την δραματική επιδείνωση της υγείας του Βασίλη Λυριτζή, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

    Τα τελευταία δύο χρόνια ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης ήταν δίδυμο στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Real fm, και όπως είναι φυσικό οι δυο τους μοιράστηκαν πολλά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

    Φανερά σοκαρισμένος , ο Δημήτρης Καμπουράκης συγκλονίζει με τα όσα είπε: Ο Βασίλης αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Τέλος Νοέμβρη, ένα πρωί, ενώ ήταν να πάμε στην εκπομπή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω.

    Έκανε εξετάσεις και πήγε κατευθείαν σπίτι του. Θεωρήσαμε ότι είχε πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε την ομιλία του. Έμεινε 20 μέρες εκτός και γύρισε στον σταθμό και κάναμε κανονικά την εκπομπή.

    Ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε, πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς.

    Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Δεν φανταζόμασταν ότι θα είναι και τόσο σύντομη αλλά ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα».

    Δείτε το βίντεο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Από τι είδος καρκίνου πέθανε ο Βασίλης Λυριτζής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Λυριτζής – Η παράκληση της οικογένειάς του για την κηδεία



    ΣΧΟΛΙΑ