ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλείνει από τις 19:00 και για 24 ώρες η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδειας» που σαρώνει τη χώρα.
Ειδικότερα, ανοίγει για έξι ώρες από τη 13:00 το μεσημέρι έως τις 19:00 το απόγευμα, όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αγορά και οι ανάγκες της βιομηχανίας.
Από τις 7 σήμερα το απόγευμα έως τις 7 αύριο το απόγευμα η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας θα ξανακλείσει επειδή προβλέπονται πολύ ισχυρά και ακραία φαινόμενα, όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί πάλι αύριο στις 11 το πρωί.
Από τις 12 έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό από τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου προς Αθήνα.
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Καλλιάνος: Έρχεται η ώρα της Αθήνας – Αύριο ο «καθαρός» χιονιάς στην Αττική
«Άσπρη μέρα» στο ταμπλό με τράπεζες, Ελλάκτωρ και ενεργειακές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Moody’s: «Καμπανάκι» για τη συμφωνία Meta – BlackRock ύψους 14 δισ. δολαρίων – Ο κίνδυνος υποβάθμισης
- Apple: Eγκαινιάζει πρόγραμμα leasing για iPhone από $17,99/μήνα σε συνεργασία με την Klarna
- Ζελένσκι: Έφτασε στο Λευκό Οίκο για την συνάντηση με τον Τραμπ – Στόχος η υποστήριξη των ΗΠΑ
- Wall Street: Βαθαίνουν οι απώλειες στον Nasdaq με «βαρίδι» τα τσιπ – Τα εταιρικά αποτελέσματα στηρίζουν τον Dow Jones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.