ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γαλλική μη κυβερνητική οργάνωση SOS Méditerranée δήλωσε σήμερα πως το πλοίο της Ocean Viking κατευθύνεται στη Γαλλία μετά την άρνηση της νέας δεξιάς κυβέρνησης της Ιταλίας να δεχθεί τους 234 μετανάστες που επιβαίνουν σε αυτό σε κάποιο από τα λιμάνια της.
Το Ocean Viking “σκοπεύει να ζητήσει από τη Γαλλία ένα ασφαλές λιμάνι για αποβίβαση” και αναμένεται να φθάσει στα διεθνή ύδατα ανοικτά του γαλλικού νησιού της Κορσικής μεθαύριο Πέμπτη, ανέφερε σε μια δήλωση εκπρόσωπος της ΜΚΟ, ο Αλεσάντρο Πόρο.
Σε ένα τουίτ η SOS Méditerranée προσθέτει: “Μετά τη σιωπή της Ιταλίας, ζητάμε από τις γαλλικές ναυτικές αρχές να ορίσουν ένα λιμάνι για τους 234 επιζώντες του #Ocean Viking”.
Διαβάστε επίσης
Πατούλης: Επενδύουμε σε δράσεις για την προστασία των γυναικών και την εξάλειψη της βίας
Σεπόλια: Η 12χρονη αναγνώρισε τον δεύτερο οίκο ανοχής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελίνα Τραυλού (Πρόεδρος ΕΕΕ): «Ναυτιλία των Ελλήνων: δύναμη σταθερότητας απέναντι στις παγκόσμιες ρήξεις»
- Πετρέλαιο: Μικρή άνοδος εν μέσω αντικρουόμενων πληροφοριών για τις πυρηνικές συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν
- Νέες εξελίξεις στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά: Θα γίνουν κανονικά στο Ομάν την Παρασκευή
- Reuters: Ο Τραμπ θεωρεί σχεδόν βέβαιο πως η Fed θα μειώσει τα επιτόκια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.