ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εισβολή στο Γηροκομείο του Βόλου έκανε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας στις 15.45, το μεσημέρι της Τρίτης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper, οι νεαροί εισέβαλαν στο ίδρυμα και διαμαρτυρήθηκαν για την περίπτωση ενός 33χρονου άνεργου, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Βόλου με την κόρη του και πρόκειται να του γίνει έξωση, επειδή χρωστάει μισθώματα που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ.
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» παρέμειναν στον χώρο περίπου δέκα λεπτά, ζητώντας από το υπόλοιπο προσωπικό να παραδώσει τα κινητά του τηλέφωνα και να μην καταγράψει την «επίσκεψη».
Μάλιστα, προειδοποίησαν ότι θα επιστρέψουν αν η απαίτησή τους δε γίνει δεκτή από τη Διοίκηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη
- Γιατί είναι happy οι μέτοχοι της Star Bulk, το κρίσιμο 48ωρο των μετοχών, ο σασμός του Πιερρ, πού πάει ο Μεγάλου, η υπόσχεση Βρεττού, οι νέες business της Μιλένας Παππά, η επιστροφή του consigliere Νικηφοράκη στον ΚΜ, οι αμαζόνες του Άδωνι και τα Chanel της Δάφνης
- Τα δεκαχίλιαρα της Νίκης Κεραμέως
- Σπυρίδων Παπαγεωργίου (Γ.Γ Προστασίας Κρίσιμων Οντοτήτων ): Σε 10 μήνες τα σχέδια ανθεκτικότητας – Η νέα εθνική πλατφόρμα και τα antidrones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.