• Κοινωνία

    Ισόβια για τον δολοφόνο του συντρόφου της Αγάπης από το GNTM – Τι λέει η μητέρα του θύματος (video)

    • NewsRoom


    Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε και στο Εφετείο ο 34χρονος που δολοφόνησε τον σύντροφο της Αγάπης, η οποία έλαβε φέτος μέρος στο GNTM, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. 

    Η ατμόσφαιρά ήταν βαριά μέσα στη δικαστική αίθουσα, με τη μητέρα του νεαρού να κρατά αγκαλιά τις φωτογραφίες του και να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

    Όλα συνέβησαν τον Οκτώβριο του 2014, όταν η αδερφή του μοντέλου, Αλεξάνδρα, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον σύντροφό της, Γιάννη, παίρνοντας μαζί της την 8χρονη κόρη που είχαν αποκτήσει μαζί, καθώς η εμπλοκή του με ναρκωτικές ουσίες δεν την έβρισκε σύμφωνη.

    Εκείνος αρνούνταν να το αποδεχτεί και την ενοχλούσε συνεχώς. Ο 27χρονος Στάθης, θέλοντας να βοηθήσει την αδερφή της αγαπημένης του, πήγε να συναντήσει τον Γιάννη για να του πει να σταματήσει να σταματήσει να ενοχλεί την οικογένεια και τότε εκείνος τον μαχαίρωσε θανάσιμα. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

    Ο Αλέξανδρος Γύγος, ο οποίος με την κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» βρέθηκε στο εφετείο, μετέφερε στον αέρα όλο το ρεπορτάζ.

    «Όταν άκουσε την ποινή, τα ισόβια δηλαδή, και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ο κατηγορούμενος άρχισε να απειλεί τα δύο αδέρφια, το μοντέλο μαζί με την αδερφή της.

    Μεταξύ άλλων, είπε στα ρώσικα: «Ζείτε γιατί το θέλω εγώ, όχι γιατί ο έχει επιλέξει ο Θεός»… Όταν ο πρόεδρος ανακοίνωσε την τελική απόφαση, ο ίδιος έφερε αντίλογο, είπε ότι είναι άδικο όλο αυτό και η μητέρα του κατηγορούμενου χαρακτήρισε τις δύο γυναίκες έτσι που δεν μπορούμε να το αναφέρουμε στην κάμερα…», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

    Ζωντανά στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του αδικοχαμένου Στάθη, Βαλεντίνα.

    Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονίζει η απολογία του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του συντρόφου παίκτριας του GNTM

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τραγική ιστορία του κοριτσιού από το GNTM: Ο μοιραίος καβγάς και η δολοφονία!



    ΣΧΟΛΙΑ