ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινική έρευνα διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την κατάρρευση μεταλλικών ραφιών στο Ποινικό Μητρώο, που στεγάζεται στο Εφετείο της Αθήνας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός δικαστικού υπαλλήλου και ενός πολίτη.
Ο κ. Αντώνης Ελευθεριάνος διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της σωματικής βλάβης εξ αμελείας από υπόχρεο.
Αναμένεται να καταθέσουν οι παθόντες, να ζητηθούν έγγραφα από την Επιθεώρηση Εργασίας, να ελεγχθούν τα αρχεία εγκατάστασης και συντήρησης του εξοπλισμού και να αναζητηθεί εάν είχε γίνει οποιαδήποτε σχετική αναφορά καταγγελία για πλημμέλειες στη συντήρηση του χώρου.

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρύθμιση δανείου και ευθύνη του εγγυητή: Πότε η τράπεζα μπορεί να στραφεί εναντίον του για ολόκληρο το χρέος
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Αυτά τα έργα θα αποσυμφορήσουν την Αττική – Τι θα γίνει με τον ΒΟΑΚ