Κοινωνία

Ειρήνη Λαγούδη: Ποια στοιχεία «δείχνουν» δολοφονία

  • NewsRoom


Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη φέρονται να είναι οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση.

Χθες οι εισαγγελικές Αρχές άσκησαν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων και ως εκ τούτου πλέον η υπόθεση παραπέμπει σε δολοφονία.

Τέσσερα στοιχεία σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star καταδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα μπορούσε να αποδοθεί σε αυτοχειρία.

Ειδικότερα:

Στοιχείο 1ο: Βρέθηκε αιθάλη έξω από την πόρτα του οδηγoύ. Τι σημαίνει αυτό; Δεδομένου ότι οι αστυνομικοί βρήκαν την πόρτα κλειστή, ότι η πόρτα άνοιξε ενώ ήταν σε εξέλιξη η φωτιά. Αποκλείεται να την άνοιξε η γυναίκα γιατί τότε θα  είχε βγει από το αυτοκίνητο. Ο υποστράτηγος της Πυροσβεστικής που έκανε την έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα.

Στοιχείο 2ο: Τα πελματικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στην οροφή του αυτοκινήτου πάνω από τα πίσω καθίσματα και στο πίσω τζάμι. Οι πραγματογνώμονες πιστοποίησαν ότι είναι από τις μπότες που φορούσε η άτυχη γυναίκα. Δεδομένου ότι ήταν μια πολύ ψηλή γυναίκα, 1.85 σχεδόν σε ύψος, συμπέραναν ότι χτυπούσε με τα πόδια της στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τη φωτιά.

Στοιχείο 3ο: Η Ειρήνη Λαγούδη γέμισε ένα μπιτόνι με πετρέλαιο κίνησης σχεδόν 20 λίτρα. Βρέθηκαν ελάχιστη ποσότητα όμως. Πού πήγε η υπόλοιπη; Και εδώ ενισχύεται το σενάριο που λέει ότι κάποιος της ζήτησε το πετρέλαιο για να την παρασύρει στο ραντεβού. Οι ερευνητές πιστεύουν μάλιστα ότι έγινε η μετάγγιση από το μπιτόνι στο αυτοκινήτου φιλικού της προσώπου.

Στοιχείο 4ο: το κινητό της τηλέφωνο. Δεν βρέθηκε ποτέ το στίγμα του, όμως εντοπίστηκε μέρες μετά το θάνατό της σε σπίτι φιλικού της προσώπου στο Αιτωλικό. Ο δικηγόρος της οικογένειας έχει πει ξεκάθαρα ότι όποιος άρπαξε το κινητό είναι ο δολοφόνος της και μάλιστα έστελνε μηνύματα για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στις 08/01/2018 μέσα στο αυτοκίνητό της, κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρόμος στον αέρα: Προσγείωση για γερά νεύρα αεροπλάνου της Air France (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιξε σήμερα για τους τουρίστες η παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:   «Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του φρουρού της πρεσβείας του Ιράν που επιτέθηκε ο «Ρουβίκωνας»ΣΧΟΛΙΑ