ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Απολύτως ψευδείς» χαρακτηρίζει το υπουργείο Τουρισμού τις φήμες που θέλουν την Αμαλία Κωστοπούλου να έχει διοριστεί στο υπουργείο.
Όλα ξεκίνησαν από τα social media και ειδικότερα το Twitter, όπου διακινήθηκαν πληροφορίες που θέλουν τη μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού να αναφέρει στον λογαριασμό της στο LinkedIn ότι είναι «ειδική σύμβουλος» στο υπουργείο Τουρισμού και ότι εργάζεται για την ελληνική κυβέρνηση.
Η διάψευση ήρθε άμεσα από το υπουργείο.
Συγκεκριμένα, συνεργάτες του υπουργού Τουρισμού διαψεύδουν το γεγονός και τονίζουν ότι «οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν διορισμού της κα Αμαλίας Κωστοπούλου στο υπουργείο Τουρισμού είναι απολύτως ψευδείς. Δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας της κα Κωστοπούλου με το Υπουργείο Τουρισμού».
Σημειώνεται ότι η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, μετά τις σπουδές της, εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λος Άντζελες, όπου και εργάζεται.
Δείτε το screenshot από το LinkedIn που ξεκίνησε τις φήμες:

Διαβάστε επίσης:
Στο Άσπεν για τις γιορτές η Αμαλία Κωστοπούλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουριστικό έργο στην Ερμιονίδα σχεδιάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ένα… Champions League εθνικών ομάδων δημιουργεί η UEFA: Το νέο σύστημα των 36 ανακοινώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
- Κιλιάν Εμπαπέ: Η Coalition Capital, τα 15 εκατ. ευρώ της Καέν και η επιχειρηματική αυτοκρατορία ενός 27χρονου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.