• Κοινωνία

    Βιασμός 24χρονης: Κινητά και άλλων προσώπων κατάσχεσαν οι Αρχές – Τι εξετάζουν

    • NewsRoom
    24χρονη Γεωργία Μπίκα - βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Νέες εξελίξεις προέκυψαν γύρω από την έρευνα των Αρχών για την καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το makthes.gr, τα τελευταία 24ωρα κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και άλλων προσώπων, εκτός των τεσσάρων εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Οι Αρχές φέρεται να έκριναν πως τα συγκεκριμένα τηλέφωνα θα πρέπει να ερευνηθούν.

    Μέχρι στιγμής, οι Αρχές κατέχουν έξι-επτά κινητά προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και να συνδέονται με το κύκλωμα που ερευνούν.

    Επισημαίνεται πως οι Αρχές ερευνούν παράλληλα  τόσο την υπόθεση του καταγγελόμενου βιασμού όσο και τις καταγγελίες για το κύκλωμα μαστροπείας.

    Στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν, αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, συνομιλίες των εμπλεκόμενων και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών από μέλη του καταγγελλόμενου κυκλώματος μαστροπείας.

    Παράλληλα οι Αρχές εξετάζουν την φημολογία προηγούμενων ημερών που αναφερόταν στην ύπαρξη ροζ βίντεο με μια κοπέλα και δύο άνδρες. Αναζητείται ο αρχικός αποστολέας, προκειμένου να ελεγχθεί, να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να διαπιστωθεί αν συνδέεται τελικά με την υπόθεση της 24χρονης.

    Νωρίτερα σημερα κατέθεσε στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια και ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος για τις εξετάσεις της 24χρονης. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης αναμένεται να παραδοθούν στην ανακρίτρια έως το τέλος της εβδομάδας.

    Διαβάστε επίσης

    Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τα στοιχεία που παρέδωσε ο ποινικολόγος Ν. Διαλυνάς περί κυκλώματος μαστροπείας



    ΣΧΟΛΙΑ