ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα χέρια εισαγγελέα βρίσκεται η καταγγελία για τη φερόμενη δράση κυκλώματος μαστροπείας που προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, επικαλούμενος στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση του από γυναίκα – καταγγέλλουσα.
Ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή σε εισαγγελέα πρωτοδικών να διερευνηθούν κατεπειγόντως τα καταγγελλόμενα και να διαπιστωθεί η βασιμότητά της.
Σημειώνεται ότι ο Ν. Διαλυνάς προσκόμισε στοιχεία, που αναφέρονται σε κύκλωμα μαστροπείας, αποτελούμενο από τρεις ομάδες, το οποίο δρα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, «αλιεύοντας» νεαρά κορίτσια -ακόμη και μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών- για να τα μυήσουν τα μέλη του στα ναρκωτικά και να τα ωθήσουν σε πάρτι και στην πορνεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με την καταγγελία αναφέρεται και σε εμπλοκή αστυνομικών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οδηγείται αύριο ο δράστης της πατροκτονίας στα Κύμινα
Οι Pfizer/BioNTech αρχίζουν την κλινική δοκιμή ενός εμβολίου κατά της Όμικρον
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EasyJet: Το success story της εταιρείας του Στέλιου Χατζηιωάννου που άλλαξε τις αερομεταφορές και η πρόταση εξαγοράς από την Castlelake
- Μυτιληναίος – Ξιφαράς-Εξάρχου: Πόση δυναμικότητα πήραν στον Κάθετο Διάδρομο – Επιτυχής η δημοπρασία του ΔΕΣΦΑ
- Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος ο διπλασιασμός του τζίρου στην επόμενη πενταετία – Το bancassurance με την Πειραιώς και οι προκλήσεις στην υγεία
- Χρηματιστήριο: Από ποιες μετοχές θα έρθει η αναβάθμιση σε developed market
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.