Κοινωνία

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου προτείνει η εισαγγελέας

  • NewsRoom
Γεωργία Μπίκα - βιασμός 24χρονης - 24χρονη - Θεσσαλονίκη

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ως «ψευδείς» χαρακτηρίστηκαν από την Εισαγγελία οι ισχυρισμοί της 24χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη για ομαδικό βιασμό εις βάρος της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς.

Από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου, καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της παθούσας περί ομαδικού βιασμού, όπως αναφέρει το GRTimes.

Μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της, από το ξενοδοχείο και, στη συνέχεια, να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Κατά την εισαγγελική πρόταση που αριθμεί 60 σελίδες, οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ξαφνικά 18χρονος στη ΘεσσαλονίκηΣΧΟΛΙΑ