ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς πριν από λίγο η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της, η οποία και συνελήφθη.
Η γυναίκα θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ όπου θα εξεταστεί από τους αξιωματικούς της ασφαλείας για την εμπλοκή της στην υπόθεση.
Στη φυλακή οι δύο συλληφθέντες
Την ίδια ώρα στη φυλακή θα οδηγηθούν οι 2 συλληφθέντες για την κτηνωδία στο 12χρονο κοριτσάκι.
Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη, και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης, απολογήθηκαν και αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας τούς έδειξαν το δρόμο προς τη φυλακή.
Και οι 2, απολογούμενοι, φέρονται να ομολόγησαν κυνικά ότι είχαν σεξουαλική επαφή με την 12χρονη. Αρνήθηκαν ωστόσο ότι την βίασαν.
Περισσότερες από μία φορά φέρεται να παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε με την 12χρονη ο 42χρονος, υποστηρίζοντας ότι έδινε αμοιβή κατευθείαν στην ανήλικη και όχι στον 53χρονο.
Αμφότεροι φέρονται να αρνήθηκαν το βιασμό, υποστηρίζοντας ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της ανήλικης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania» και η αποκάλυψη για την επίσκεψη Τραμπ στην Αθήνα (βίντεο)
- Ρώμη: Εισιτήριο 2 ευρώ από σήμερα για τη Φοντάνα Ντι Τρέβι
- Πτώση 3% στις τιμές του πετρελαίου μετά τις δηλώσεις Τραμπ πως επιδιώκει συμφωνία με το Ιράν
- Πράσινα τιμολόγια Φεβρουαρίου: Η φθηνότερη η ΔΕΗ με 13,9 λεπτά- Οι τιμές όλων των παρόχων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.