ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Meta: Αντιμέτωπη με αγωγή δεκάδων πολιτειών των ΗΠΑ – Σκοπίμως εθιστικά σε ανήλικους Instagram και Facebook η κατηγορία
Αγωγή αδικοπραξίας σε βάρος των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη, κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου.
Συγκεκριμένα, με την αγωγή, ζητείται χρηματική αποζημίωση ύψους 980.000 ευρώ, ενώ στρέφεται και εναντίον της οικογένειας των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της φοιτήτριας.
Ο δικηγόρος, Ευάγγελος Γκιουγκής, μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ανέφερε ότι η αποζημίωση ζητείται για τη ψυχική οδύνη των συγγενών της φοιτήτρια.
Διαβάστε επίσης:
Ρούλα Μητροπούλου: Ποια ήταν η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας που πέθανε στα 86 της
Λωρίδα της Γάζας: Στο Ισραήλ έφτασαν οι πρώτοι 13 ισραηλινοί όμηροι που απελευθέρωσε η Χαμάς
Δίκη Μάτι: Η ώρα των απολογιών – Ξεκίνησε με τον τότε αρχηγό του ΠΣ Σωτήρη Τερζούδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στον MSCI Standard Greece εισέρχεται η Motor Oil – Στον Small Cap η Κρι Κρι
- Τράπεζες: 4 δισ ευρώ επενδύσεις σε Τεχνητή Νοημοσύνη
- Panerai Immersion: Μια νέα έκθεση διηγείται το ταξίδι από τη Φλωρεντία και το Πολεμικό Ναυτικό στα βάθη της θάλασσας
- Theon: Νέο ρεκόρ η μετοχή – Αγγίζει τα 3 €δισ. κεφαλαιοποίηση, το στοίχημα Χατζημηνά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.