• Κοινωνία

    Υπόθεση Σειραγάκη: Αναμένεται η απόφαση για την επιστροφή του ή όχι στη φυλακή

    Νίκος Σειραγάκης

    Νίκος Σειραγάκης


    Ο Νίκος Σειραγάκης, μετά την αποφυλάκισή του, φαίνεται να παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, καθώς εντοπίστηκε από την αστυνομία να κυκλοφορεί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης ενώ, σύμφωνα με το βούλευμα αποφυλάκισης του, έπρεπε να παραμείνει αυστηρά εντός των ορίων του Δήμου Καλαμαριάς.

    Ο Νίκος Σειραγάκης εμφανίστηκε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών και σύμφωνα με τη δικηγόρο του Κυριακή Πακιρτζίδου υποστήριξε ότι δεν παραβίασε κανέναν από τους όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την υπό όρους αποφυλάκιση του και την διαμονή του στην Θεσσαλονίκη.

    Η δικηγόρος του υποστήριξε ότι κατατέθηκαν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του εντολέα της και αναμένεται την απόφαση του δικαστηρίου.

    Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών και αποφυλακίστηκε στα 8 χρόνια.

    Ο Νίκος Σειραγάκης ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης- εκτιτέα ποινή- τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αλλά συνελήφθηκε και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

    Ο πρώην προπονητής, όταν συμπλήρωσε 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 μέρες κράτησης αποφυλακίστηκε.



    ΣΧΟΛΙΑ