• Κοινωνία

    Υπόθεση Μαντλίν: Ύποπτος για την εξαφάνιση και άλλου κοριτσιού ο Γερμανός παιδόφιλος

    Υπόθεση Μαντλίν Μακάν


    Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν, καθώς σύμφωνα με τελευταίες έρευνες ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 3χρονης τότε Μαντλίν ΜακΚάν, ο Γερμανός παιδόφιλος Κριστιάν Μπρίκνερ, φαίνεται ότι είναι υπόπτος για την εξαφάνιση και ενός άλλου κοριτσιού στη Γερμανία πριν από πέντε χρόνια.

    Η 5χρονη Inga Gehricke εξαφανίστηκε στις 2 Μαΐου 2015 από προάστιο της Σαξονίας κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής εκδρομής, αλλά οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, τότε, δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο στοιχείο που να οδηγήσει στον εντοπισμό της.

    Οι Αρχές επιβεβαίωσαν σήμερα ότι ερευνούν αν ο Μπρίκνερ έχει συμμετοχή στην εξαφάνιση της μικρής Inga.

    Αυτό που ενισχύει πολύ τις υποψίες της αστυνομίας, είναι, όπως αποκαλύπτει η Spiegel, κάποιες διαδικτυακές συνομιλίες που «δείχνουν» ότι ο Μπρίκνερ φαντασιώθηκε την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2013.

    Μάλιστα φέρεται ότι είχε πει σε έναν γνωστό του ότι ήθελε να «αιχμαλωτίσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες» και ότι θα ήταν ασφαλέστερο εάν «τα στοιχεία καταστραφούν μετά».

    Σύμφωνα με γερμανικές πηγές, ο Γερμανός ύποπτος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος καθώς έχει εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής του εφόσον βέβαια δοθεί το πράσινο φως από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Γερμανίας.

    Ο σεσημασμένος παιδόφιλος βρίσκεται στις φυλακές του Κίελου καταδικασμένος για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας στην Πορτογαλία, δυο χρόνια πριν την απαγωγή της Μαντλίν τον Μάιο του 2007. Όπως είπε και ο Γερμανός εισαγγελέας, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ηθικούς φραγμούς και έχει ήδη καταδικαστεί και για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον μικρών κοριτσιών.



    ΣΧΟΛΙΑ