ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότερα από 600.000 νοικοκυριά δεν έχουν σήμερα ηλεκτρικό ρεύμα στις ΗΠΑ, που πλήττονται από μια σφοδρή καταιγίδα με ριπές ανέμων που φθάνουν έως τα 140 χλμ/ώρα, σύμφωνα με τις αμερικανικές μετεωρολογικές υπηρεσίες (NWS).
Η πολιτεία της Μασαχουσέτης επλήγη περισσότερο και 466.000 νοικοκυριά βρίσκονταν βυθισμένα στο σκοτάδι στις 08.00 το πρωί τοπική ώρα (15.00 ώρα Ελλάδας).
Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες κρίνουν την κατάσταση «επικίνδυνη» και προειδοποιούν για «ριπές ανέμων τύπου κυκλώνα». Οι θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν πολλά δέντρα.
«Οι μετακινήσεις δεν συστήνονται», ανέφεραν οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Βοστόνης.
Η πολιτεία του Ρόουντ Άιλαντ επλήγη επίσης, με 91.000 νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί αργότερα σήμερα, σύμφωνα με το NWS, που επισημαίνει ότι «η καταιγίδα θα απομακρυνθεί από το βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ».
Διαβάστε επίσης:
Μαχαίρωσαν 16χρονο μαθητή μέσα σε σχολείο στην Αθήνα
Δίκη βιτριόλι: Ομόφωνα ένοχη χωρίς ελαφρυντικά η δράστης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Ιωάννας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.