ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε την ορεινή πόλη Παραντάις στα βόρεια της Καλιφόρνιας, στερώντας την ζωή από τουλάχιστον 85 ανθρώπους τέθηκε σήμερα υπό έλεγχο σε ποσοστό 100%, σύμφωνα με αξιωματούχους των τοπικών πυροσβεστικών αρχών.
Η πυρκαγιά άρχισε στις 8 Νοεμβρίου καίγοντας συνολικές εκτάσεις 620 τετραγωνικών χιλιομέτρων, αφήνοντας περισσότερους από 200 αγνοούμενους, ενώ κατέστρεψε 14.000 σπίτια τόσο στην πόλη Παραντάις, όσο και γύρω από αυτή.
Το μέτωπο της φωτιάς είχε επεκταθεί σε απόσταση 280 χιλιομέτρων βορειοανατολικά από το Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με τις τοπικές δασικές και πυροσβεστικές αρχές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.