• Κοινωνία

    ΗΠΑ: Λήξη συναγερμού στο Καπιτώλιο – Δεν υπήρξε ένοπλος (upd)

    • NewsRoom
    Καπιτώλιο


    Η Αστυνομία δεν εντόπισε κανέναν δράστη και δεν τραυματίστηκε κανείς μετά από αναφορές για πιθανό ένοπλο στο συγκρότημα του Καπιτωλίου των ΗΠΑ την Τετάρτη, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Ουάσινγκτον Χιου Κάριου.

    «Έγινε μια κλήση για ένοπλο. Φαίνεται ότι πρόκειται για κακό τηλεφώνημα. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και δεν εντοπίστηκε ο δράστης» δήλωσε ο Κάριου.

    Νωρίτερα, η αστυνομία του Καπιτωλίου ανέφερε στο Twitter ότι, όσοι βρίσκονταν μέσα σε κτίριο της Γερουσίας, «θα έπρεπε να αναζητήσουν καταφύγιο» λόγω αναφοράς για παρουσία ενόπλου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Fox News, εκκενώθηκε ένα κτίριο γραφείων της Γερουσίας. Η αστυνομία αναφέρει ότι έλαβε μια «ανησυχητική» τηλεφωνική κλήση στο 911 (τον αριθμό της αστυνομίας) και ζήτησαν από το κοινό να αποφεύγει την περιοχή.

    Πάντως, εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Ουάσιγκτον είπε ότι ο ένοπλος δεν εντοπίστηκε και ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

    Λόγω των θερινών διακοπών το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων και των γερουσιαστών απουσίαζε από τα γραφεία του.

    Διαβάστε επίσης

    Ζελένσκι: Η Ουκρανία θέλει να προκαλέσει παγκόσμια καταστροφή στις αγορές τροφίμων

    ΗΠΑ: Η βρετανική φαρμακοβιομηχανία GSK προσέφυγε κατά της Pfizer για παραβίαση της πατέντας της για το εμβόλιο του συγκυτιακού ιού

    Κίνα: Σύντομα οι ανήλικοι δεν θα έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ τη νύχτα



    ΣΧΟΛΙΑ