ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεκπαίδευση για τους μαθητές των σχολείων των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία με αποφάσεις της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είτε έχει ήδη αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας τους με αποφάσεις των οικείων Δήμων, λόγω έκτακτων αναγκών, διευκρινίζει το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση του.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Αναστέλλεται, για αύριο, 30/1/2024, η λειτουργία σχολείων Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης σε συγκεκριμένους Δήμους της χώρας, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και στα σχολεία, στα οποία, έχει ήδη αποφασισθεί η αναστολή λειτουργίας τους από τους οικείους Δήμους λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.
Υπενθυμίζεται, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ότι στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους, προβλέπεται η εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Λάρισα: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
ΑΠΘ: Έσπασε η κατάληψη στη Νομική Σχολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ESPO Conference: Οι λιμένες της Ευρώπης σχεδιάζουν το μέλλον τους από τη Θεσσαλονίκη
- Μaersk: «Ψαλίδι» στις προβλέψεις για την παγκόσμια αγορά container λόγω εμπορικού πολέμου
- Ορφέας Βεϊνόγλου: Στρατηγική συνεργασία της OB Streem με τη System Alliance Europe
- Μήνυμα Σι Τζινπίνγκ από Μόσχα: Οι σχέσεις Κίνας – Ρωσίας είναι πιο σίγουρες, σταθερές και ανθεκτικές στη νέα εποχή
