• Κοινωνία

    Ιωάννα Παλιοσπύρου για Λιγνάδη: Κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλυτώσετε

    • NewsRoom
    Ιωάννα Παλιοσπύρου

    Ιωάννα Παλιοσπύρου


    Την απόφαση του Δικαστηρίου να αποφυλακιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, παρά τους βιασμούς δύο ανηλίκων, σχολίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    Η 34χρονη γυναίκα, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, εξοργίστηκε από αυτή την εξέλιξη και έγραψε το δικό της μήνυμα στο Instagram.

    Σε αυτό σχολίασε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για εκείνη, εάν ο δράστης ήταν και στη δική της περίπτωση επώνυμο πρόσωπο.

    «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) (ποιος να το φανταζόταν…), που ο θύτης μου δεν είναι ‘γνωστός σκηνοθέτης’, ‘γνωστός ηθοποιός’ και αποδόθηκε ορθώς η δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τελοσπάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα… συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι, κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά σας στο σπίτι για να τα γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί #έξαλλη», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    Υπενθυμίζεται ότι η Δικαιοσύνη επέλεξε να αποφυλακίσει υπό όρους τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη, που περίμενε μια πιο αυστηρή ποινή από το πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

    Δείτε το Instagram Story:

    Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Instagram
    Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Instagram

    Διαβάστε επίσης:

    Αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης – Οι πρώτες δηλώσεις



    ΣΧΟΛΙΑ