• Κοινωνία

    Ιμάντ Ζέιν: Τι έγραψε ο εφοπλιστής στη σύζυγό του πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στη Βούλα

    • NewsRoom
    Λούλου Ζέιν

    Λούλου Ζέιν, η τέως σύζυγος του Ιμαντ Ζέιν


    Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο 63χρονος Eλληνοσύρος εφοπλιστής Ιμάντ Ζέιν στο σπίτι του στη Βούλα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Ο 63χρονος άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε με καραμπίνα.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο 63χρονος βρέθηκε από φρουρό του νεκρός ύστερα από πυροβολισμό στο υπόγειο της μονοκατοικίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο άνδρας αυτοκτόνησε τελικά με την καραμπίνα του ενώ προηγουμένως είχε αφήσει σημείωμα στη νυν σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα ανέφερε «Συγχώρεσέ με γι’αυτό που θα κάνω».

    Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

    Ο Ιμάντ Ζέιν, μαζί με την πρώην σύζυγό του, Λούλου, και ο αδελφός του, Ριάντ Ζέιν, με τη δική του σύζυγο, Ράνα, είχαν από κοινού τη ναυτιλιακή εταιρεία Naftomar.

    Ποια είναι η NAFTOMAR, ναυτιλιακή  της οικογένειας Ζέιν

    Από την ίδρυσή της στη Βηρυτό του Λιβάνου, το 1972 η NAFTOMAR επικεντρώθηκε στη διανομή πετρελαιοειδών στην περιοχή της Μεσογείου, ενώ στη συνέχεια η εταιρεία εξελίχθηκε σε σημαντικό παράγοντα στον τομέα του LNG.

    Όπως αναγράφει και η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, μετά την πρώτη της συναλλαγή το 1976, σύντομα εκμεταλλεύτηκε τις τεράστιες δυνατότητες της αγοράς υγραερίου- γεγονός που οδήγησε εν ευθέτω χρόνω στο άνοιγμα ενός γραφείου ναύλωσης και διαχείρισης πλοίων στον Πειραιά.

    Ταυτόχρονα, άνοιξε επίσης ένα γραφείο αντιπροσωπείας στο Παρίσι με την επωνυμία CHEMIGAZ S.A.R.L. Με αυτή την εξέλιξη, υπήρχαν τότε τα στοιχεία για να καθιερώσουμε αποτελεσματική επικοινωνία με τους μεγάλους πετρελαϊκούς οίκους, τους μεσίτες και την αγορά υγραερίου.

    Το 1991, η επιχειρηματική διεύθυνση της NAFTOMAR μεταφέρθηκε στη νεόδμητη τοποθεσία στη Βούλα, παρέχοντας στη διοίκηση και το προσωπικό της ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

    Παρά τις αρχικές εμπορικές δυσκολίες με τα ναυλωμένα πλοία, το 1977 το εμπόριο υγραερίου και οι δραστηριότητες των πλοίων ενώθηκαν με την απόκτηση του πρώτου της ειδικού πλοίου, του LPG/C Gaz Unity των 4.000 m3.

    «Αυτό το σημαντικό βήμα άνοιξε το δρόμο για την επέκτασή μας στην αποκλειστική μεταφορά υγραερίου. Στην πορεία προσλάβαμε εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ παράλληλα αυξήσαμε σταδιακά τη χωρητικότητα του στόλου μας», αναφέρει στη σελίδα της η ναυτιλιακή.

    Διαβάστε επίσης:

    Νεκρός o εφοπλιστής Ιμάντ Ζέιν, μέσα στο σπίτι του στη Βούλα – Τι γράφει το σημείωμα της αυτοκτονίας του (upd)

    Οικογένεια Ζέιν: 700 καλεσμένοι, ένας παραμυθένιος γάμος στο Μονακό και… η Άννα Βίσση (pics)

    H Naftomar ισχυροποιεί τη θέση της στην αγορά LPG

     



    ΣΧΟΛΙΑ