• Κοινωνία

    Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για το εξαφανισμένο δίχρονο κορίτσι

    περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας


    Συνεχίζεται η αγωνία γύρω από την εξαφάνιση του δίχρονου κοριτσιού στον Πύργο Ηλείας, με τις μέχρι στιγμής έρευνες των Αρχών να παραμένουν άκαρπες.

    Τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας από καταυλισμό Ρομά στον Πύργο, σε μία περιοχή κοντά σε αρδευτικό κανάλι.

    Οι συγγενείς του δίχρονου παιδιού, όσο και οι Αρχές,  εκτιμούν ότι το κορίτσι μπορεί να έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ. Για το λόγο αυτό μάλιστα, από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες το μεσημέρι της Δευτέρας έχει διακοπεί και η ροή νερού.

    Την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση στο νερό για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού.

    Αστυνομικοί και πυροσβέστες ερεύνησαν σε μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και τη «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης, χωρίς ωστόσο έως και αυτή την ώρα να εντοπίσουν το ανήλικο παιδί ή κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στα ίχνη του.

    Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, συμμετείχε και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας, με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

    Στο σημείο των ερευνών βρέθηκε και ομάδα δυτών της ίδιας υπηρεσίας, χωρίς να κάνει κατάδυση στο νερό, αλλά και βάρκα που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε.

    Διαβάστε επίσης

    Μπορέλ: Η Ρωσία δεν θα θελήσει να διαπραγματευτεί

    Καλίν: “Έχουμε εναλλακτικές αν τα F-16 δεν προχωρήσουν – Υπάρχουν άλλοι εταίροι εκτός από τις ΗΠΑ”

    ΑΔΜΗΕ: Προχωρούν εντατικά τα χερσαία έργα για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής



    ΣΧΟΛΙΑ