• Κοινωνία

    Ικαρία: Αυτή είναι η 34χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός που αγνοείται

    Η Αγγλίδα αστροφυσικός


    Κανένα στοιχείο δεν έχουν κατορθώσει να βρουν, μέχρι αυτή την ώρα, οι Αρχές που αναζητούν την 34χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, που εξαφανίστηκε χθες το πρωί από την Ικαρία και έκτοτε η τύχη της αγνοείται.

    Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο νησί είναι ήδη πολύ μεγάλη, αφού οι έρευνες για τον εντοπισμό της γίνονται από έδαφος και αέρα, με οχήματα, αλλά και ελικόπτερα να οργώνουν το νησί για να βρουν την 34χρονη.

    Ταυτόχρονα, οι φίλοι της Αγγλίδας, που είναι αστροφυσικός στο επάγγελμα, έχουν προχωρήσει σε μια δική τους ενέργεια, αφού τις τελευταίες ώρες κάνουν μια διαδικτυακή εκστρατεία- έκκληση για τον εντοπισμό της γυναίκας.

    Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα απευθύνουν έκκληση προς όλους να συνδράμουν στον εντοπισμό της. Προκειμένου, μάλιστα, να βοηθήσουν τους ανθρώπους να την αναγνωρίσουν, σε περίπτωση που την δουν, ανάρτησαν μία φωτογραφία της και καλούν όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με τις αρχές.

    Η Αγγλίδα αστροφυσικός που αγνοείται

    Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 34χρονης, με καταγωγή από την Αγγλία, αγνοούνται από το πρωί της Δευτέρας, οπότε και βγήκε για τρέξιμο, αφήνοντας πίσω, στο δωμάτιο όπου διέμενε, τον σύντροφό της, που λίγες ώρες μετά, κατήγγειλε την εξαφάνισή της.

    Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντές διασώστες, επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού «χτενίζουν» την περιοχή από χθες το απόγευμα, όταν και έγινε γνωστό πως η γυναίκα αγνοείται.
    Σύμφωνα με το ikariaki.gr έχει κληθεί και έφθασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, για να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης.

    Η Αγγλίδα αστροφυσικός που αγνοείται
    Πηγές από την Αστυνομία αποκαλύπτουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ερευνώνται όλα τα σενάρια.

    Την εξαφάνιση κατήγγειλε ο σύντροφός της, με τον οποίο ταξίδεψε στην Ικαρία για διακοπές. Το σήμα από το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ωστόσο οι έρευνες ήταν άκαρπες.

    Ελάχιστα είναι τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για την 34χρονη. Όπως έχει γίνει γνωστό, πάντως, είναι αστροφυσικός και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Κύπρο.

    Η Βρετανή επιστήμονας έχει ιδιαίτερο πάθος με τον αθλητισμό και αγαπά ιδιαίτερα τη φύση. Η απόφασή της να βγει για τρέξιμο δεν ήταν κάτι που τον παραξένεψε, βάσει της κατάθεσης που ο ίδιος έδωσε στην αστυνομία.

    Η τουρίστρια, πάντως, φαίνεται ότι απολάμβανε τις διακοπές της στην Ικαρία. Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η 34χρονη ανέβασε φωτογραφίες από παραλία του νησιού, μαρτυρώντας πόσο εντυπωσιασμένη είναι και δείχνοντας ιδιαίτερα χαρούμενη.

    Δείτε την ανάρτηση της 34χρονης:

    Beautiful spot for swimming and deep water solo 😍 had so much fun here today!Realised later there are bolted routes here too, would love to come back again to climb. Any takers? 😉

    Posted by Natalie Christopher on Sunday, August 4, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ