• Κοινωνία

    Αγγλίδα αστροφυσικός: Έκλαιγε σπαρακτικά και ούρλιαζε ο σύντροφός της στην είδηση του θανάτου της

    • NewsRoom

    Η Αγγλίδα αστροφυσικός


    Τι κατέθεσε εθελοντής πυροσβέστης.

    Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο σύντροφος της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, που έχασε τη ζωή της σε ατύχημα που είχε στο Κεραμέ της Ικαρίας, μετά την είδηση του θανάτου της.

    Ένας εθελοντής, που συνέβαλλε στις έρευνες για τον εντοπισμό της άτυχης 34χρονης μίλησε για τον σύντροφό της, που ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία. Ο εθελοντής περιέγραψε με λεπτομέρειες τις αντιδράσεις και την συμπεριφορά του μετά την τραγική είδηση ότι η σύντροφός του είναι νεκρή.

    Τα λεγόμενα του εθελοντή φιλοξενήθηκαν στην Daily Mail. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα στο σχετικό της δημοσίευμα, ο εθελοντής σχολίασε πως «δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου», τονίζοντας ότι ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ «ούρλιαζε και έκλαιγε» όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε και ζητούσε να πάει κοντά της.

    Σημειώνεται ότι ο 38χρονος Κυριάκος είχε το βαρύ καθήκον να αναγνωρίσει το άψυχο σώμα της 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού, στη θέση μάλιστα όπου βρέθηκε, καθώς οι Αρχές δεν προχώρησαν σε μετακίνηση της σωρού από το σημείο αμέσως, θέλοντας έτσι να περιμένουν τον ιατροδικαστή να φθάσει, για να πραγματοποιήσει αυτοψία.

    Ο σύντροφός της λοιπόν έφτασε στο σημείο και αναγνώρισε την άτυχη κοπέλα από τα παπούτσια που φορούσε.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εθελοντή, ο Κυριάκος ήταν απαρηγόρητος και όταν έμαθε ότι η κοπέλα είναι νεκρή, ούρλιαζε.

    «Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», είπε ο εθελοντής, σε μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail. «Τον είδα ξανά αργότερα, που είχε ηρεμήσει, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συνέχισε.

    Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν, ο Κυριάκος έστειλε ένα μήνυμα σε έναν εθελοντή, ζητώντας του να το κοινοποιήσει σε όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες, με το οποίο ευχαριστούσε θερμά όλους τους ερευνητές για τη συμβολή τους στον εντοπισμό της 34χρονης.

    Το μήνυμα του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού στους ανθρώπους που συνέβαλαν στις έρευνες

    Υπενθυμίζεται ότι η Νάταλι Κρίστοφερ βρισκόταν για διακοπές στο νησί της Ικαρίας όταν, το πρωί της Δευτέρας, τα ίχνη της εξαφανίστηκαν. Την Τετάρτη το απόγευμα, ένας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε το άψυχο σώμα της μέσα σε μια χαράδρα βάθους 20 μέτρων, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος της 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού ήταν ακαριαίος και προήλθε από πτώση και καταπλάκωσή της από έναν βράχο που φαίνεται να αποκολλήθηκε και να την χτύπησε.

    «Είναι πολλά τα ευρήματα και από την αυτοψία του χώρου, αλλά και από την εξωτερική επισκόπηση της σορού», επισήμανε ο κ. Καρακούκης και προσέθεσε: «Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες, που να δείχνουν ότι εσύρθη εν ζωή. Υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα η οποία είναι κάτω από το κεφάλι του θύματος. Όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος».



    ΣΧΟΛΙΑ