• Κοινωνία

    Οι καταληψίες του City Plaza επιτέθηκαν στο συνεργείο του Open και την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου (video)

    • NewsRoom


    Την επίθεση των καταληψιών του City Plaza δέχθηκε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου καθώς και το συνεργείο του Open, στο οποίο η κα Αλίκη Παπαχελά έκανε δηλώσεις.

    Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, η οποία στο παρελθόν υπήρξε ενθουσιώδης υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε για μια ακόμα φορά να αποχωρήσουν από το ξενοδοχείο της οι καταληψίες. Ωστόσο, αντί για απάντηση, δέχθηκε σπρωξιές και ύβρεις.

    Οι καταληψίες υποδέχθηκαν την κα Παπαχελά και το συνεργείο του OPEN TV, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιωργίας Λαγού, με βρισιές και σπρωξιές. Στο αποκλειστικό βίντεο του OPEN οι καταληψίες φαίνονται να εμποδίζουν την είσοδο στην ιδιοκτήτρια. «Όποτε τολμάω να περάσω από εδώ, προπηλακίζουν, σπρώχνουν, βρίζουν», λέει η ιδια.

    «Αυτοί εδώ οι άνθρωποι που με δέρνουν και με διώχνουν, τι είναι στην περιουσία μου;», διερωτάται η κυρία Παπαχελά, απαιτώντας το δίκιο της. Ζητεί εξηγήσεις για την καταπάτηση της περιουσίας της και θέλει να αποχωρήσουν.

    Παρά τις τρεις εισαγγελικές εντολές και τις προσπάθειες της ιδιοκτήτριας να εκκενωθεί ο χώρος, οι καταληψίες βρίσκονται ακόμη μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου. «Γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, γίνεται κάποιου είδους πορνεία», καταγγέλλει και τονίζει ότι εκείνη συνεχίζει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ και φόρους για το κτίριο που δεν της επιτρέπεται να αξιοποιήσει.

    Δείτε το σχετικό βίντεο που πρόβαλε το δελτίο ειδήσεων του OPEN:



    ΣΧΟΛΙΑ