ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ιταλική κυβέρνηση θα εγκρίνει μέτρα ύψους περίπου 10 δισεκατομμυρίων ευρώ για την αντιμετώπιση του αντίκτυπου από το ξέσπασμα του νέου κορονοϊού, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Βιομηχανίας.
Ο Στέφανο Πατουανέλι δήλωσε στον Radio Capital ότι τα μέτρα που λαμβάνονται για την πρόληψη περαιτέρω εξάπλωσης του νέου κορονοϊού θα προκαλέσουν πιθανόν αύξηση του δημοσιονομικού ελλείμματος σε μόλις κάτω του 3% του ΑΕΠ φέτος.
Κυβερνητική πηγή δήλωσε χθες Δευτέρα στο Reuters ότι το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει αύξηση του δημοσιονομικού ελλείμματος σε 2,8% του ΑΕΠ φέτος. Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει αύξηση του ελλείμματος σε 2,5% από τον προηγούμενο στόχο του 2,2%.
Ο Πατουανέλι σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα εγκρίνει πιθανόν μια πρώτη σειρά μέτρων ύψους κάτω του στόχου των 10 δισεκατομμυρίων ευρώ και ότι περισσότερα θα προστεθούν σε ένα δεύτερο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Στο «κόκκινο» έκλεισαν οι ευρωπαϊκές μετοχές μετά τις νέες απειλές Τραμπ προς το Ομάν – Απώλειες -0,38% για τον DAX
- State Department: Στήριξη στην ενεργειακή συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο μετά την παρέμβαση στο Κογκρέσο για τον Great Sea Interconnector
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η εφαρμογή Transpay για τη δημοσιοποίηση των πληρωμών αγροτικών ενισχύσεων
- Πυροσβεστική: 41 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.