ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θέουτα: Επιστολή 22 ηγετών της ΕΕ με την υπογραφή Μητσοτάκη κατά της πολιτικής της Ισπανίας για το μεταναστευτικό – Πώς απαντά ο Σάνστεθ
Η ισπανική κυβέρνηση κήρυξε επίσημο 10ήμερο πένθος από αύριο, Τετάρτη, για να τιμήσει τους σχεδόν 30.000 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λόγω του κορονοϊού σε μια από τις χειρότερα πληγείσες χώρες του κόσμου, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μαρία Χεσούς Μοντέρο.
Κατά τη διάρκεια της περίοδου πένθους, οι σημαίες στα δημόσια κτίρια και τα πολεμικά πλοία θα κυματίζουν μεσίστιες, δήλωσε η εκπρόσωπος σε ενημέρωση των δημοσιογράφων ύστερα από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Η περίοδος αυτή θα ολοκληρωθεί με μια επίσημη τελετή με επικεφαλής τον αρχηγό του κράτους εις μνήμη των 26.834 νεκρών που καταγράφηκαν στη χώρα. Η Ισπανία έχει ανακοινώσει συνολικά 235.400 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επαγγελματικά Ταμεία: Γιατί αξίζει να αποταμιεύετε για τη σύνταξή σας – Όλες οι αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.