• Κοινωνία

    Η έκκληση της αδελφής του Κ. Κατσίφα: «Η Ελλάδα να ερευνήσει για να φανεί η αλήθεια» (video)

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνος Κατσίφας

    Κωνσταντίνος Κατσίφας


    Έκκληση στις ελληνικές Αρχές να βοηθήσουν προκειμένου να φανεί η αλήθεια απευθύνει η αδελφή του Έλληνα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα.

    Η οικογένεια του ομογενή, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, καταγγέλλει πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση από την πλευρά των αλβανικών αρχών προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο Κωσταντίνος Κατσίφας.

    Η οικογένεια περιμένει ακόμα τις Αρχές της γειτονικής χώρας να παραδώσουν τη σορό, η οποία βρίσκεται στα Τίρανα για νέα νεκροτομή, χωρίς την παρουσία του τεχνικού συμβούλου που ζήτησαν οι συγγενείς του 35χρονου. Άλλωστε την Τρίτη, ο έλληνας ιατροδικαστής κατάφερε να δει τη σορό μόλις για 5 λεπτά, διαπιστώνοντας πως οι Αλβανικές Αρχές είχαν φροντίσει να πλύνουν το πτώμα και να κλείσουν τα τραύματα.

    Μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους η Ερμιόνη Κατσίφα ζήτησε να υπάρξει δικαιοσύνη και να διελευκανθουν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του αδελφού της. «Να φανεί η αλήθεια», είπε και συνέχισε: «Να ερευνήσει το ελληνικό κράτος . Με όποιο τρόπο να φανεί η αλήθεια. Μας ταλαιπωρούν πάρα πολύ. Ο αδελφός μου ήταν Έλληνας. Η αστυνομία εδώ δεν ερευνά….»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μόλις πέντε λεπτά κατάφερε να δει τη σορό του Κατσίφα ο Έλληνας ιατροδικαστής – «Πείραξαν» τα στοιχεία οι Αλβανοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεφωνική επικοινωνία Κατρούγκαλου με τον Αλβανό ΥΠΕΞ για την υπόθεση Κατσίφα



    ΣΧΟΛΙΑ