ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΑΟΕ: Στα χέρια των Αρχών εγκληματική οργάνωση που μετέφερε ακατέργαστη κάνναβη από Αβλανία προς Τουρκία μέσω Ελλάδας
Με τον Αλβανό υπουργό Εξωτερικών, Ντιτμίρ Μπουσάτι, συνομίλησε τηλεφωνικά το βράδυ της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Κατρούγκαλος, με κύριο θέμα την την υπόθεση του θανάτου του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Όπως αναφέρει σε τηλεγράφημά του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο το περιβάλλον του κ. Κατρούγκαλου, ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ ζήτησε από τον κ. Μποτσάτι, «να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση με σεβασμό στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».
Σε συνέχεια του διαβήματος διαμαρτυρίας του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στην πρεσβευτή της Αλβανίας στην Ελλάδα προχθές το βράδυ, την Τρίτη η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, Ελένη Σουράνη, επέδωσε ρηματική διακοίνωση στο αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών με τα αιτήματα: Να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση για να διαπιστωθεί αν εξαντλήθηκαν τα όρια προκειμένου να αποφευχθεί ο θάνατος, να προστατευτούν τα δικαιώματα της ομογένειας και να μην διαταραχθούν οι διμερείς σχέσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μόλις πέντε λεπτά κατάφερε να δει τη σορό του Κατσίφα ο Έλληνας ιατροδικαστής – «Πείραξαν» τα στοιχεία οι Αλβανοί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλβανικό ΥΠΕΞ: Λυπούμαστε που η Ελλάδα δεν καταδίκασε την πράξη του «εξτρεμιστή» Κατσίφα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Οι μετοχές που «τρέχουν» το 2026 – Ποιες αποτιμήσεις αφήνουν περιθώριο ανόδου
- TikTok: Πρόστιμο-μαμούθ $400 εκατ. για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων παιδιών στις ΗΠΑ
- Τραμπ: Το Ιράν δεν είναι έτοιμο για συμφωνία – «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του Ορμούζ»
- Πυρόπληκτοι Μάνδρας: Σε χρόνο-ρεκόρ οι πρώτες αποζημιώσεις – Πότε ακολουθούν οι επόμενες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.