ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Mίνι διακοπές στην λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής με συνοδοιπόρους του τον πρώην υφυπουργό Σπύρο Ταλιαδούρο και τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο επιδόθηκαν σε πεζοπορία στην ευρύτερη περιοχή όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης.
Οι τρεις άνδρες πραγματοοίησαν σύμφωνα με την “Επικαιρότητα” περιπάτους σε εξαιρετικού φυσικού κάλλους διαδρομές ενώ επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονος και την Ιερα Μονή Παναγίας Πελεκητής.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Καραμανής κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ικανοποίησε μία παλιά του επιθυμία να επισκεφθεί την ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.