ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εξάρθρωση τεράστιου κυκλώματος κοκαΐνης προχώρησε η δίωξη ναρκωτικών στη χώρα μας σε συνεργασία με τη διεθνή DEA. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για γιο πασίγνωστης αστρολόγου και άλλον έναν Έλληνα με πελατολόγιο γεμάτο επωνύμους, οι οποίοι είναι μπλεγμένοι στο κύκλωμα.
Το διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών δραστηροποιούταν στην Ευρώπη και την Αυστραλία και ξεκινούσε από την Ελλάδα. Στο Εκουαδόρ, μάλιστα, η DEA με τη βοήθεια Έλληνα αξιωματούχου εντόπισε ιστιοπλοϊκό σκάφος στο οποίο οι δράστες είχαν κρύψει σε ειδικές κρύπτες, πάνω από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνης.
Παράλληλα, στη εν λόγω χώρα της Λατινικής Αμερικής έγιναν άλλες έξι συλλήψεις ανάμεσα σε αυτές ήταν κι άτομα του πληρώματος, οι οποίοι θα οργάνωναν τη διακίνηση των ναρκωτικών στην Αυστραλία.
Σημειώνεται πως την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιούσαν τρεις συλλήψεις για την ίδια υπόθεση, ανάμεσά τους και το γιο διάσημης αστρολόγου με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος διατηρεί καφετέρια στα Νότια Προάστια, και φέρεται από την Ασφάλεια, μαζί με τους άλλους δυο συλληφθέντες, να έχουν παίξει κεντρικό ρόλο στην αγορά και μεταφορά της κοκαΐνης, στην Αυστραλία.
Ο έτερος των συλληφθέντων είναι επίσης γνωστός Αθηναίος, καθώς διατηρεί στα Νότια προάστια τις Αττικής μάντρα με μεταχειρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα και πελάτες πολλούς επωνύμους Αθηναίους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ελ. Βενιζέλος»: Την έπιασαν να μεταφέρει 2,2 κιλά κοκαΐνης μέσα σε σαμπουάν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΑΔΕ: Εντόπισε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στη Λαχαναγορά του Ρέντη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλο κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θανατηφόρα επίθεση σε τρένο στη Γερμανία: Αυτός είναι ο 26χρονος Έλληνας που ξυλοκόπησε άγρια τον ελεγκτή
- Ρεκόρ ρυθμίσεων για τον εξωδικαστικό μηχανισμό τον Ιανουάριο – Στα 773 εκατ. ευρώ οι οφειλές
- Βενεζουέλα: Συνάντηση Ροντρίγκες με στελέχη ξένων πετρελαϊκών εταιρειών
- Ισχυροί άνεμοι «μπλοκάρουν» τα πλοία – Ακυρώσεις και αλλαγές δρομολογίων στα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.