ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντόπισε η Ελεγκτική Υπηρεσία του Τελωνείου Αττικής, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ, σε κοντέινερ, με δηλωμένο φορτίο μπανάνες από το Εκουαδόρ, οι ελεγκτές εντόπισαν 41,5 κιλά κοκαΐνης. Το φορτίο των ναρκωτικών ήταν καλά κρυμμένο στα τοιχώματα του κοντέινερ.
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, μετά από πληροφορίες και οργανωμένη επιχείρηση, οι ελεγκτές σταμάτησαν το φορτίο στη Λαχαναγορά του Ρέντη. Οι ίδιοι άρχισαν να το ξεφορτώνουν και, με τη βοήθεια ειδικού σκύλου του ΣΔΟΕ, βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών.
Συνελήφθησαν 5 άτομα. Πρόκειται για τον οδηγό, τον παραλήπτη, τον μεταφορέα, τον εκτελωνιστή και τον βοηθό του.
Η έρευνα συνεχίζεται με συνδρομή και υπαλλήλων του ΣΔΟΕ και ήδη έχει ενημερωθεί σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτα στοιχεία από την ΑΑΔΕ: Μία στις δυο επιχειρήσεις φοροδιαφεύγει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη mononews : Ο σεφ Λ. Λαζάρου αιφνιδιάζει την ΑΑΔΕ – Έχει δύο ΑΦΜ στην ίδια έδρα. Όλο το παρασκήνιο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κύκλωμα με πολυτελή αυτοκίνητα και τουριστικά βαν στη Μύκονο πιάστηκε στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Aktor: Γιατί Bofa, Goldman Sachs και UBS εμπιστεύονται τον Εξάρχου κι εγγυώνται την κεφαλαιακή ενίσχυση με 950 εκατ.
- Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
- Γιατί Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι «ψώνισαν» τους καλύτερους της Βαλένθια για τις ομάδες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.