ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχαν οι ελληνικές αστυνομικές αρχές. Η ΕΛ.ΑΣ. εξάρθρωσε κύκλωμα που εισήγαγε και διακινούσε κοκαΐνη εντός της ελληνικής επικράτειας.
Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν χθες στην Αθήνα ηγετικό στέλεχος και δύο μέλη της συμμορίας και κατασχέθηκαν περισσότερα από 16 κιλά κοκαΐνης.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη Ν. Χαλκηδόνα Αττικής, 43χρονος αλλοδαπός να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του είκοσι δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 16 κιλών, τα οποία είχε κρύψει στο εσωτερικό κενό χώρο των οπίσθιων τροχών και των πλαϊνών προφυλακτήρων του οχήματος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 43χρονος είναι ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής συμμορίας και εισήγαγε την κοκαΐνη, την οποία θα παρέδιδε στους δύο συλληφθέντες, Έλληνες υπηκόους μέλη της συμμορίας, με σκοπό τη διακίνηση της στην ελληνική επικράτεια.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.620 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο.
Στην οργανωμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία D.E.A. Αθηνών και είχαν τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, λιμενικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.