• Κοινωνία

    Γιώργος Παπανδρέου: Έζησε εφιαλτικές στιγμές ανήμερα των γενεθλίων του

    Γιώργος Παπανδρέου: Εκλέχτηκε πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημοκρατία του Συμβουλίου της Ευρώπης

    Γιώργος Παπανδρέου


    Τον σκέπασαν τα κύματα!

    Μία περιπέτεια έμελλε να περάσει ανήμερα των γενεθλίων του ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου ενώ βρισκόταν στην Πάτρα.

    Ο πρώην πρωθυπουργός στις 16 Ιουνίου αποφάσισε να περάσει την μέρα κωπηλατώντας, ωστόσο δεν υπολόγιζε τα πελώρια κύματα που υπήρχαν, εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας, που επικρατούσε στην περιοχή.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, τα κύματα τον σκέπασαν και κινδύνευσε να πνιγεί.

    Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στην ιστοσελίδα:

    «Είδαμε τον Γιώργο να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι.

    Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν.

    Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει».

    Μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το κανό του εμφανίζεται μακριά από την ακτή. Παρά τα κύματα και το μπουρίνι, κατάφερε και βγήκε στην ακτή.

    «Το κύμα στην κυριολεξία τον σκέπαζε, όμως ο Παπανδρέου τα κατάφερε, έστω και αν σίγουρα έζησε εφιαλτικές στιγμές στη θάλασσα», καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας.

    Όσοι ήταν στην ακτή και έβλεπαν τις προσπάθειες του Προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ πραγματικά έζησαν στιγμές αγωνίας μέχρι να καταφέρει να βγει στην στεριά.

    Υπενθυμίζεται πως εκείνη την ημέρα, τα κύματα έφθαναν σε ύψος… 2 μέτρων, ενώ μέχρι και το φέρι μπόουτ της γραμμής έκανε 55 λεπτά να αγκυροβολήσει, αφού τα κύματα το είχαν μετατρέψει σε καρυδότσουφλο!

    Δείτε βίντεο από την κακοκαιρία στην περιοχή:



    ΣΧΟΛΙΑ