• Gossip

    Γενέθλια έχει σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πόσο μεγαλύτερή του είναι η Κέιτ 

    • NewsRoom
    Ουίλιαμ

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον


    Σαν σήμερα το 1982 γεννήθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

    Ο δεύτερος κατά σειρά στη διαδοχή του θρόνου, Δούκας του Κέιμπριτζ, κλείνει τα 37 του χρόνια. Και αντίθετα με τη βασίλισσα Ελισάβετ, για τα γενέθλια της οποίας διοργανώθηκε ένα επίσημο πάρτι, για τον Ουίλιαμ δεν έχει προγραμματιστεί κάτι επίσημο

    Ο Ουίλιαμ αναμένεται να γιορτάσει τα γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του και τους στενούς τους φίλους στο Κένσινγκτον.

    Μάλιστα, δεν έχει γίνει γνωστό ούτε καν αν στο πάρτι θα παραβρεθούν και ο αδελφός του Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον μικρό Άρτσι.

    Ως Καρκίνος στο ζώδιο -και μάλιστα την πρώτη μέρα του ζωδίου-, ο Ουίλιαμ είναι ένας πραγματικός οικογενειάρχης, ενώ ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του είναι η καλή επικοινωνία που έχει με τους άλλους, καθώς και η εξωστρέφειά του.

    πρίγκιπας Ουίλιαμ
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα express.co.uk και τον αστρολογικό του χάρτη, αυτή η χρονιά επιφυλάσσει πολλά για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ήδη έχει αναλάβει πολλά από τα καθήκοντα της βασίλισσας Ελισάβετ.

    νταιανα
    Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Χάρι και τον Ουίλιαμ

    Υπενθυμίζεται ότι μετά τον θάνατο της βασίλισσας, ο Κάρολος είναι ο επόμενος στη διαδοχή του θρόνου, ενώ ο Ουίλιαμ είναι ο αμέσως επόμενος που θα γίνει βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, κάνοντας και την Κέιτ βασίλισσα.

    ουιλιαμ κειτ
    Κέιτ και Ουίλιαμ

    Η σύζυγός του και Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, είναι μόλις 5 μήνες μεγαλύτερη του Ουίλιαμ. Είναι γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου του 1982.

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, όπου ερωτεύτηκαν. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

    Το ζεύγος χαιρετά το πλήθος
    Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ
    Ουίλιαμ
    Splash



    ΣΧΟΛΙΑ