ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παραδόθηκε ο 30 χρονος που φέρεται ως ο δράστης της στυγερής γυναικοκτονίας στο Αγρίνιο ο οποίος παρέμενε άφαντος κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Agrinio news, o δράστης διανυκτέρευσε στην εκκλησία του χωριού στην οποία εισήλθε σπάζοντας τζάμι παράθυρου.
Ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας της Δώρας Ναστούλη, προσέγγισε πριν λίγη ώρα το σπίτι του στη Μυρτιά Θέρμου.
Λέγεται ότι δεν εισήλθε στο εσωτερικό του αν και οι αστυνομικοί από το σήμα του κινητού του τον εντόπισαν εκεί.
Ακολούθως πάντως, βρέθηκε σε σημείο κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα όπου τον προσέγγισαν αστυνομικοί αλλά και διαπραγματευτής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος παραδόθηκε προ ολίγου στις Αρχές, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέδωσε στιγμές νωρίτερα στην αδερφή του, η οποία βρέθηκε μαζί του στο ίδιο σημείο, το όπλο του φόνου καθώς και ένα μαχαίρι και διακομίζεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου, συνοδεία συμβατικών οχημάτων της Ασφάλειας.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας – Ο εγωισμός και η δίψα για προσοχή
UBS: Ποντάρει στις μετοχές των ελληνικών τραπεζών – Κορυφαίες επιλογές ΕΤΕ και Τράπεζα Πειραιώς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
- Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας
- «Πουλήστε τα ΕΛΤΑ με 1 ευρώ για να τελειώνουμε» – Αρθρο παρέμβαση