• Κοινωνία

    Γιαννιτσά: Εξιτήριο για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σε αγώνα Motocross

    • NewsRoom
    Γιαννιτσά


    Εξιτήριο έλαβε ο 16χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα MotoCross στα Γιαννιτσά, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και κατέληξε πάνω πάνω στην προστατευτική περίφραξη.

    Από το συμβάν είχε τραυματιστεί ένας ακόμη οδηγός 27 ετών, ο οποίος έπειτα από σκληρή μάχη 18 ημερών στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», έφυγε από τη ζωή.

    Ο 16χρονος, σύμφωνα με το MEGA νοσηλευόταν για 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στη Μυτιλήνη.

    O πατέρας του 16χρονου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος, γιατί οι γιατροί του είπαν ότι ο γιος του σώθηκε από θαύμα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

    Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά, στις 18 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΜΧ2.

    Όπως προαναφέρθηκε ο 27χρονος πρωταθλητής στο motocross, πάλεψε γενναία για 18 ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιαννιτσά: Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross

    Συνέντευξη με την πρόεδρο της ΑΜΟΤΟΕ

    Ατύχημα με δύο τραυματίες σε αγώνες Motocross



    ΣΧΟΛΙΑ