ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν νωρίτερα απόψε σε επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Αμβούργου. Μια γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη, ενώ το κίνητρο παραμένει άγνωστο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, άλλοι τρεις είναι σοβαρά τραυματισμένοι και οι υπόλοιποι έξι ελαφρά. Όπως μετέδωσε μάλιστα η BILD, κάποιοι από τους τραυματίες χρειάστηκε να δεχθούν τις πρώτες βοήθειες σε βαγόνι τρένου.
Στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο κτίριο του σιδηροδρομικού σταθμού.
Διαβάστε επίσης
ΕΚΤ: Καμπανάκι για την ξηρασία στην Ευρώπη – Απειλεί το 15% της παραγωγής στην ευρωζώνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.