ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 19 Οκτωβρίου – την ημέρα που έχει προγραμματισθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – αποφάσισε σήμερα το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενώ θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστούν οι θέσεις της Ομοσπονδίας κατά της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σφοδρή επίθεση Χατζηδάκη στο ΣΥΡΙΖΑ: Κατέστρεψε τη ΔΕΗ και τώρα μιλάει για ξεπούλημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Οι πρώτες προβολές «δείχνουν» προβάδισμα του «όχι» στο δημοψήφισμα για τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να ήταν στο επεισόδιο που στοίχησε τη ζωή στον 20χρονο στην Καλαμαριά
- Εθιμοτυπική συνάντηση Φλωρίδη με Γκίλφοϊλ – Αναβάθμιση της συνεργασίας στον τομέα της Δικαιοσύνης
- Ταξιδιωτικά γραφεία: Η FedHATTA ζητεί συμμόρφωση της τουρκικής TÜRSAB με την ελληνική νομοθεσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.