• Κοινωνία

    Φρίκη στο Λονδίνο: 38χρονη έκανε βόλτες κουβαλώντας σε βαλίτσα το αποκεφαλισμένο πτώμα 70χρονης

    • NewsRoom


    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έρχεται από τη Βρετανία, με πρωταγωνίστρια μια 38χρονη γυναίκα, η οποία αποκεφάλισε την 70χρονη φίλη της, Μι Κουέν Τσονγκ, την τοποθέτησε μέσα σε μια βαλίτσα και άρχισε να κόβει βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου ψάχνοντας τρόπο να την ξεφορτωθεί.

    Ο λόγος για την 38χρονη Τζέμα Μίτσελ, η οποία όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun, κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου την 70χρονη Μι Κουέν Τσονγκ πριν την αποκεφαλίσει.

    Η Μίτσελ, πρώην οστεοπαθητικός, είχε ανάγκη τουλάχιστον από 400.000 λίρες για τα έργα που έκανε προκειμένου να φτιάξει έναν ακόμη όροφο στο σπίτι της στο Willesden, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, σύμφωνα με δικαστήριο.

    Η ίδια ασκούσε τρομερές πιέσεις στο θύμα, γνωστή στους φίλους της και ως Ντέμπορα, για να της δώσει τα χρήματα που χρειαζόταν.

    Όταν η κ. Τσονγκ αρνήθηκε να της δώσει τα χρήματα, η Μίτσελ την αποκεφάλισε και πέταξε τη σορό της σε απόσταση 250 μιλίων μακριά, στο Σάλκομπ του Ντέβον.

    Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε δέκα μέτρα μακριά.

    Η Μίτσελ ήταν εξαιρετική φοιτήτρια Ιατρικής και είχε βραβευτεί, μάλιστα, για τις γνώσεις της σχετικά με το ανθρώπινο σώμα.

    Εικάζεται ότι δολοφόνησε την κυρία Τσονγκ στο σπίτι του θύματος χτυπώντας την στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο, αφού της έσπασε το κρανίο, στις 11 Ιουνίου του 2021 , σύμφωνα με τα όσα η ίδια ισχυρίστηκε.

    Στη συνέχεια, η Μίτσελ μετέφερε το πτώμα της 70χρονης στο μισοεγκαταλελειμμένο σπίτι της και το κράτησε εκεί για δύο εβδομάδες πριν το μεταφέρει στο Ντέβον οδηγώντας ένα νοικιασμένο Volvo.

    Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει την την Μίτσελ να αποχωρεί από το σπίτι της κρατώντας μια μεγάλη μπλε υφασμάτινη βαλίτσα.

    Μία ώρα αργότερα, η Μίτσελ φαίνεται να περπατά στην οδό Ίλινγκ που καταλήγει στην οδό Τσάπλιν, όπου ζούσε η κυρία Τσονγκ.

    «Μπορούμε να δούμε εκεί ότι έχει ακόμα μαζί της τη μπλε βαλίτσα. Επιπλέον, μπορούμε να δούμε πολύ πιο καθαρά σε αυτό το βίντεο ότι φορά την προστατευτική μάσκα προσώπου. Περπατά με κανονικό ρυθμό, σέρνοντας τη βαλίτσα που έχει ρόδες», αναφέρεται στο Δικαστήριο.

    Ώρες αργότερα, η κάμερα την απαθανάτισε να περπατά την οδό Τσάπλιν, μακριά από το σπίτι του θύματος, κρατώντας δύο τσάντες: μία μπλε και μια κόκκινη.

    Η κόκκινη βαλίτσα περιείχε τα προσωπικά έγγραφα του θύματος, σύμφωνα με το δικαστήριο.

    Στο σχετικό βίντεο, η Μίτσελ κάνει μια στάση με τις δύο βαλίτσες προτού συνεχίζει πεζή τον δρόμο της.

    Διαβάστε επίσης:

    Ραγδαίες εξελίξεις στη Βρετανία: Παύθηκε από τα καθήκοντά του ο υπουργός Οικονομικών Κουάζι Κουάρτενγκ



    ΣΧΟΛΙΑ