ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα φωτιά στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο χωριό Βίταλο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr, ο πρόεδρος της κοινότητας Βιτάλου, Γιάννης Γέραλης, η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και καίει γεωργική έκταση παράλληλα.
Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από καλώδιο της ΔΕΗ που ακουμπούσε πάνω σε κυπαρίσσι, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά βρίσκεται κοντά στο χωριό Βίταλο.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ επιχείρησαν και 3 Α/Φ.
Δείτε τα tweets της Πυροσβεστικής:
Άμεσα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η #πυρκαγιά στα Βίταλα Ευβοίας. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ επιχείρησαν και 3 Α/Φ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 26, 2023

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε Ρόδο και Κέρκυρα – Διάσπαρτες εστίες σε Κάρυστο και Δερβενάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέος επενδυτής στη Mailo’s – Η Halcyon Equity Partners αποκτά συμμετοχή και επιταχύνει την επέκταση του brand
- Πάνω από 6 φορές καλύφθηκε το placement της Cenergy
- Αύξηση 14,5% στις ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ το α΄ τετράμηνο του 2026 – Τα πετρελαιοειδή στήριξαν τη συνολική επίδοση
- Metlen: Σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών έως 600 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.