• Κοινωνία

    Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο – Συνελήφθη Τούρκος

    • NewsRoom
    Ένας πυροσβέστης μπροστά από ένα πυροσβεστικό όχημα με τον αριθμό κλήσης 199


    Στη σύλληψη του υπαίτιου εμπρηστή για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω προχώρησαν οι Αρχές, σύμφωνα με την ενημέρωση του Βασίλη Κικίλια.

    Τρεις φωτιές έχουν εκδηλωθεί μέσα σε έναν μήνα στο όρος Αιγάλεω.

    Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως πρόκειται για Τούρκο υπήκοο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

    Πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είναι 33 ετών και διαθέτει κάρτα Ασύλου.

    «Τρεις φορές αυτό τον μήνα εκδηλώθηκαν πυρκαγιες στο όρος Αιγάλεω. Και τις τρεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Σήμερα όμως συνελήφθη ο υπαίτιος εμπρηστής, Τούρκος υπήκοος, που ομολόγησε την εγκληματική του πράξη. Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου. Το έχουμε πει πολλές φορές: Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι» τόνισε στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας.

    Οριοθετήθηκε σε 20 λεπτά η φωτιά στον Ασπρόπυργο

    Νωρίς το μεσημέρι τη Κυριακής ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση, στην περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο Αττικής, η οποία περιορίστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση 43 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα και ένα ελικόπτερο, που έκανε ρίψεις από αέρος.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση 43 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα και ένα ελικόπτερο, που συνδράμει από αέρος.

    Συνδρομή παρέχουν, επίσης και υδροφόρες O.T.A.

    Πηγές αναφέρουν πως η φωτιά, που κατευθυνόταν προς το βουνό χωρίς να απειλεί κάποιον οικισμό, οριοθετήθηκε μέσα σε 20 λεπτά.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιτέθηκαν με μαχαίρια σε εθελοντές που βοηθούσαν στον καθαρισμό της Πάρνηθας

    H Folli Follie, τα οικονομικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο και γιατί οι ποινές τους διαφέρουν από της Ελλάδας

    Παύλος Μαρινάκης για ταξίδι Κασσελάκη στη Μέση Ανατολή: Δεν γίνεται εξωτερική πολιτική μόνο με selfies και video



    ΣΧΟΛΙΑ