• Κοινωνία

    Επιτέθηκαν με μαχαίρια σε εθελοντές που βοηθούσαν στον καθαρισμό της Πάρνηθας

    Επίθεση με μαχαίρι σε εθελοντές στην Πάρνηθα

    Instagram: Mountains of Greece


    Μία ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε εθελοντές που βοηθούσαν στον καθαρισμό της Πάρνηθας.

    Το ακραίο περιστατικό, σύμφωνα με αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό Mountains of Greece στο Instagram, συνέβη την Παρασκευή 24/05, όταν ομάδα ατόμων αποφάσισε να βοηθήσει τη δράση της οργάνωσης Save Your Hood, μαζεύοντας σκουπίδια από τη δυτική Πάρνηθα.

    Καθώς η δράση αναμενόταν να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, κάποιοι εθελοντές αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε εγκαταλελειμμένο κτήριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

    Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως, δύο αυτοκίνητα με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να τους τραμπουκίζουν, ρωτώντας τους από πού είναι.

    Όταν οι εθελοντές τούς εξήγησαν ότι καθαρίζουν το βουνό, οι νεαροί «φάνηκαν να φεύγουν φιλικά».

    Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα των νεαρών επέστρεψε στο σημείο και ξεκίνησαν να χτυπούν και να μαχαιρώνουν τους εθελοντές, πριν οι ίδιοι προλάβουν να αντιδράσουν.

    Μάλιστα, ένας εκ των τριών εθελοντών που αναφέρονται στις σχετικές αναρτήσεις, δέχτηκε 3 μαχαιριές στην πλάτη και μία στον ώμο, ενώ οι άγνωστοι δράστες τού έσπασαν και τη μύτη στη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο με τα οχήματά τους.

    Με τη βοήθεια άλλου εθελοντή, που έδεσε τις πληγές του, ο νεαρός άνδρας γλύτωσε τα χειρότερα, και μετά από σύντομη νοσηλεία, έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

    Δείτε τις αναρτήσεις:

    Διαβάστε επίσης:

    Θηριοτροφείο για βασιλιάδες – Μικροσκοπικά Φαμπερζέ των Ρομανόφ σε δημοπρασία

    Επίθεση με μολότοφ στο εργοτάξιο του Μετρό στο Γαλάτσι

    H Folli Follie, τα οικονομικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο και γιατί οι ποινές τους διαφέρουν από της Ελλάδας



    ΣΧΟΛΙΑ