ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (9/7) σε δασική έκταση στο 381ο χλμ Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στα Τέμπη.
Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος, ενώ δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από ένα εν κινήσει τροχόσπιτο, στο οποίο το ένα του λάστιχο τυλίχθηκε στις φλόγες με τον οδηγό του να μην το αντιλαμβάνεται έγκαιρα και η πυρκαγιά να εξαπλώνεται στην πλαγιά.
Το τροχόσπιτο σταμάτησε λίγο πριν την διασταύρωση με τα Αμπελάκια, όπου έσπευσε στο σημείο πυροσβεστικό όχημα και έσβησε την φωτιά που είχε προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο όχημα.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο 381ο χλμ Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στα Τέμπη, #Λάρισα.
Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 9, 2023
Διαβάστε επίσης
Ελεύθερος ο αστυνομικός που τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο Σύρο στη Λάρισα
Κρήτη: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο σε Ηράκλειο, Λασίθι και Ρέθυμνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε Σ.Α.Ε.Κ. και Ε.Σ.Κ. – Δείτε τη λίστα με τα ονόματα
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Χαίρομαι που έχω μια τόσο όμορφη και καλή γυναίκα, προσέχουμε την οικογένειά μας (video)
- Κύμα ακραίας ζέστης σαρώνει την Ευρώπη από το φαινόμενο «Ωμέγα Block»: 40 πνιγμοί στη Γαλλία – Κόκκινος συναγερμός σε Ιταλία, Ισπανία και Βρετανία
- Ο Νίκος Τσάκος με καπέλο Knicks σε δείπνο με τις δίδυμες κόρες του και τον γιο του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.