ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα κάνει ο Μιχελάκης στην K Group του Κυριακού, Ζούλας, Δημητριάδης, Κρητικός… τριαρχία στον Σκάι, τι ετοιμάζει η Μανωλίδου και τα 100 εκατ. του ΕΚΚΟΜΕΔ
Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του ενεπλάκη ο Φάνης Χριστοδούλου κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Πάρο.
Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε στο γόνατο, το πρόσωπο και το κεφάλι του, έπειτα από τη σύγκρουση που είχε και ανάμενεται να μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα. Οι γιατροί φοβούνται ότι ενδέχεται να υπάρχει τραύμα και στον πνευμονοθώρακα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φάνης Χριστοδούλου μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο υγείας του νησιού για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ σε λίγο αναμένεται να φτάσει στη Νάουσα της Πάρου ένα C-130, ώστε να μεταφερθεί στο Θριάσειο, για να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.
Διαβάστε επίσης:
Ιταλία: Ολονύχτιοι πανηγυρισμοί μετά την κατάκτηση του Euro 2020 (video)
Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε τη λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Maersk: Πλοίο της πέρασε τα Στενά του Ορμούζ με στρατιωτική συνοδεία των ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Το εμπορικό έλλειμμα αυξήθηκε 4,4% τον Μάρτιο – Στα 60,3 δισ. δολάρια
- Meta Platforms: Επεκτείνει τα τεχνολογικά φίλτρα για εφήβους σε ΕΕ και χρήστες του Facebook στις ΗΠΑ
- Δεν επηρεάζεται η διάθεση των ινσουλινών της Φαρμασέρβ-Λίλλυ στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.