• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Τζορτζ: Χαρές και πανηγυρισμοί μετατράπηκαν σε λύπη και απογοήτευση στον τελικό του Euro 2020 (video)

    • NewsRoom
    Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Τζορτζ: Χαρά και πανηγυρισμοί μετατράπηκαν σε λύπη και απογοήτευση στον τελικό του Euro 2020 (video)

    Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Τζορτζ και πρίγκιπας Ουίλιαμ


    Το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία στο σχεδόν κατάμεστο Γουέμπλεϊ έδωσαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρωτότοκο γιο τους, πρίγκιπα Τζορτζ.

    Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Αγγλία, αφού ο Σο άνοιξε το σκορ στα μόλις 2′ της αναμέτρησης, πυροδοτώντας έξαλλους πανηγυρισμούς στις εξέδρες, οι Ιταλοί δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Η κάμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, γύρισε στις εξέδρες και συγκεκριμένα στη θήρα των επισήμων όπου βρίσκονταν ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ με τον γιο του, Τζορτζ, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον μικρό να αγκαλιάζει τους γονείς του και να γίνεται γρήγορα viral στο Twitter.

    Ωστόσο, η συνέχεια επιφύλλασσε εκπλήξεις, καθώς η Ιταλία κατάφερε να σκοράρει και να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ στα πέναλτι επικράτησε και στέφθηκε μέσα στο σπίτι των Άγγλων πρωταθλήτρια Ευρώπης.

    Η απογοήτευση και το σοκ ήταν εμφανώς γραμμένα στα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας και όχι μόνο, καθώς οι Άγγλοι δεν κατάφεραν ούτε σε αυτό το Euro να φέρουν το τρόπαιο… σπίτι τους.

    Η αντίδραση της βασιλικής οικογένειας στο γκολ της Αγγλίας:

    Η αντίδραση της βασιλικής οικογένειας στη νίκη της Ιταλίας:

    Η ανάρτηση στο Instagram:

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη μάζωξη των Άγγλων στο γήπεδο μετά τη βαριά ήττα τους και έγραψε:

    «Θλιβερό. Συγχαρητήρια @Azzurri για την τεράστια νίκη.

    Αγγλία, ήρθατε τόσο μακριά, αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά δεν ήταν η μέρα σας. Να κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά και να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας -ξέρω ότι θα έρθουν κι άλλα. W.»

    Διαβάστε επίσης:

    Ιταλία: Ολονύχτιοι πανηγυρισμοί μετά την κατάκτηση του Euro 2020 (video)

    Η Ιταλία νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης – Νίκησε στα πέναλτι την Αγγλία

    Euro 2020: Φρενίτιδα στο Γουέμπλεϊ – Δείτε την άφιξη της ιταλικής ομάδας



    ΣΧΟΛΙΑ